Popular Posts

Thursday 13 December 2012

Barfi - Kyun !



Kyon Na Hum Tum
A        B     F#    A
Chale Tede Mede Se
D   B     A F#  B A     F#
Raaston Pe Nange  Pav   Re
B A        F #  D  D    C# D   B
Chal Bhatak Le Na Baavre
   G    B A  B   A   B     A B E
Kyon Na Hum Tum
A        B     F#    A
Phire Jaake Almast
D   B     A F#  B A     F#
Pehchaan Raahon Ke Pare
B A        F #  D  D    C# D   B
Chal Bhatak Le Na Baavre
   G    B A  B   A   B     A B E
Inn   Timtimaati      Nigahon Mein
  B    B C# A# B C#     A# D C#   B A#
Inn Chamchamaati Adaaon Mein
  B    B C# A# B C#     A# D C#   BLuke Hue        Chhupe hue
E  E  C# B A     E  E  C# B A
Hai Kya   Khayal     Baavre
  E     E     C# B A      F# F# F#

6 comments:

  1. can't we get tone name and rythm name and tempo ?
    plz give me reply ...

    ReplyDelete
  2. Can you get muktasaar from teri meri kahani?

    ReplyDelete
  3. Ağır yüklü bir aracın içindeki malzemelerin taşınıp tartılması mümkün değildir. Özel olarak hazırlanan kantarlarda yük ağırlığı ölçülür ve bu ölçümlerde katar fişi kullanılır. Kantar fişinin farklı boyutları bulunmaktadır ancak en çok kullanılan boyutu 6x16 boyutunda olandır. Kamyonların, tırların taşıması gereken yük ağırlığına belirli sınırlamalar getirilmiş. Kamyonlar en fazla 45 ton ağırlık taşıyabilir. Kantarda tartılan kamyonlar otokopili kantar fişi tarafından tartılır ve fazla yüklemek yapıldığıysa bununla ilgili ceza yazılır.

    Kantar fişinin üzerine kantar memuru, aracın plakası, sürücü adı, aracın nereden geldiği, aracın gidiş yeri, tarihler, ilk ve son tartım, taşınan malın ne olduğu, fişin numarası gibi bilgiler doldurulmaktadır. Bilgisayar sistemli çalışan kantarlardaki fiş önceden mecburi olmasa da artık tüm yük taşıyan sürücüler kantar fişi taşımak zorundadır.

    Yük taşıyan araçların yanında kantar fişi hurdaya çıkmış eşyalar için de kullanılmaktadır. Özellikle çok yaşlı olan arabaların hurdaya çıkması durumunda araç sahipleri belgelerin yanında kantar fişiyle birlikte teslim yaparlar. Kantar fişinin taşımacılık konusunda birçok sorunun önüne geçmek için yapılan faydalı bir yöntemdir.

    Yük taşıyanlar, tehlikeli madde araçları kullananlar yanlarında mutlaka kantar fişi bulundurmak zorundadır. Ulaşım Bakanlığı tarafından konulan kantarlar sayesinde birçok facia engellenmiş olur. Kantar fişi satışı yapan firmalar arasında en çok tercih edilenlerden biri marmarabürodur. Sitemizde birçok büro malzemelerinin yanında, kırtasiye ihtiyaçlarınızı da bulabileceksiniz.

    Sitemize geldiğinizde farklı ürünlerin özelliklerini ve kantar fişi fiyatı listesini görebileceksiniz. Ülkenin her şehrine ürün gönderimi yapılmakta, aynı gün kargoya verilmektedir. Senelerin verdiği tecrübeyle ilerleyen firmamız ofis araç gereçleri satışında çok tercih edilen markalardandır. 6X16 boyutundaki 2 nüshalı ya da 3 nüshalı ucuz kantar fişi fiyatları bizdedir. Siz de sitemize girip üye olun ve birçok üründe yaptığımız kampanyaları takip edin. Günün her saatinde bize ulaşacağınız danışma hatları bulunmakta. En kısa sürede siparişiniz alınır ve ürününüz size teslim edilir. Fırsatlarla dolu dünyamıza sizi de bekliyoruz. Kalem ihtiyacınızdan yazıcı toner dolumu hizmetine kadar birçok avantajlarla size ulaşmak amacımız. Tanışma fiyatlarımıza bakın ve ekonomik olarak kazanç sağlayın.

    kantar fişi

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Great stuff man. Keep it up. Check out this original song on first rains. Hope you all like it. Click below.
    Ghan Ghan - Vishal Khatri

    ReplyDelete